mandag 24. januar 2011

Grüner - Bækkelaget 3

Bækkelaget var lørdagens motstander. Da alle endelig hadde klart å samle seg til kamp, snakket vi om at vi skulle fokusere på å være gjerrige med ballen, roe ned i etablerte angrep og ikke la motstanderen få billige målsjanser ved at vi gjorde feil.

Kampen startet bra. Trener’n tok en tidlig timeout, og ga oss verbal pryl på en måte som gjorde selv Mette stolt! Vi holdt oss hakk i hel med Bækkelaget en god stund etter det.

Slik som vi hadde snakket om brukte vi god tid i de etablerte angrepene, og avsluttet kun på gode sjanser. Det kom en rekke knallskudd fra alle posisjoner. Mange gikk inn, mange gikk i stanga. Ane hadde blant annet en nydelig oppspill til Tone, som i kjent stil snek seg lynkjapt mellom to spillere og kastet seg inn. Et klasseangrep, med et perfekt skudd, som med hårfin margin gikk i stanga istedenfor i mål.

Camilla og Janne delte på å stå godt mellom stengene, og både målvaktene og Tone fikk sendt opp et par strålende rushpasninger til vingene våre. Det eneste som mangler nå er at alle rushballene kommer noen meter lenger frem på banen, slik at motstanderen ikke har mulighet til å snappe dem.

Anette scoret sitt første spillemål for Grüner, til vill jubel fra benken.

Etter all treningen på å komme rundt linja i forsvar, satt denne delen av forsvaret også. Vi stoppet den tidligere landslagslinja gang på gang. Supert jobba av midtforsvaret!

Bra kamp, ferdig snakka! Det eneste negative var at vi ikke fikk et eneste gult kort eller en eneste tominutter. Men vi har aldri tapt med såpass få mål for Bækkelaget før.

Kampfakta:
Grüner - Bækkelaget 3, 19-28 (8-14)
Gule kort: Grüner:0, Bækkelaget 3: 0
Utvisninger: Grüner: 0 x 2 minutter, Bækkelaget 3: 0 x 2 minutter,

Grüners lag:
Tone Løvseth Lærke (6), Ane Uleberg (2), Henriette Winter (1), Silje Skyseth Westvig (6), Anette Hansen (1), Karine Storaker Braaten, Linda Hermanrud, Hanne Bergflødt (3), Camilla Helsøe og Janne Syversen

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Mette Degvold, Kristine Holte, Agnes Holte og Kari Druglimo-Nygaard

Tilskuere som heiet på Grüner: 5

(Referatet er skrevet av Silje)

Ingen kommentarer: