mandag 7. mars 2011

Vollen - Grüner

Det var ganske høy tenning før kamp denne søndagen. Vi startet med en felles joggetur i det fine påskeværet. Stemninga i garderoben (den mest bortgjemte, jah) var upåklagelig, og det var tydelig at vi hadde lyst til å vinne. Dette ga seg også utslag på banen.

Vi åpnet med høyt tempo, sikre pasninger, god fart i ballen og et tøft forsvar. Vi lå jevnt helt fram til de siste 10 minuttene av første omgang. Da falt konsentrasjonen vår litt, vi slurvet litt med noen pasninger, og var litt for lite på hugget etter de løse ballene. Dette var Vollen raske med å straffe oss for, og de rakk å få en 5 måls ledelse til pause.

Andre omgangen begynte på samme måte som førsteomgangen, og denne gangen holdt vi oss oppe. Angrepene satt godt, og vi fikk til mye fint ankomstspill.

Tone storspilte med hele 9 fulltreffere, og mange fine viderespill. At vi har trent på nedspille til ving i det siste var også tydelig, og vingene fikk mange baller å jobbe med :) Vi fikk til slutt inn 29 mål. Det er sesongrekord, og det må vi jo være fornøyd med.

Motstanderne fortsatte dessverre også i samme tempo, og vi klarte derfor ikke å ta igjen de fem målene vi hadde havnet bak. Andreomgangen endre uavgjort, og Vollen stakk av med en femmålseier.

Heldigvis ble søndagen reddet med gratis sjokoladekake og Northug-gull i kantina rett etter kampen.

Kampfakta:
Vollen - Grüner, 34-29 (18-13)
Gule kort: Vollen: 1, Grüner:1
Utvisninger: Vollen: 1 x 2 minutter, Grüner: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Kristine Holte, Tone Løvseth Lærke (9), Karine Storaker Braaten (1), Silje Skyseth Westvig (5), Hanne Bergflødt (2), Elisabeth Skjæveland, Anette Hansen (1), Janne Syversen, Lisa Dahlbak Jacobsen, Nina Oscarsson (6), Beate Ellingsen (1) og Ane Uleberg (4)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Mette Degvold, Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner: 3

(Referatet er skrevet av Silje)

Ingen kommentarer: