søndag 29. januar 2012

Langhus - Grüner

Det var duket for viktig kamp i Follo Trykk Arena. Kampen Grüner måtte vinne for å komme seg over nedrykksplass på tabellen.

Før kampstart var beskjeden å fortsette trenden fra de 2 foregående kampene med et tøft forsvar med ekstra oppmerksomhet på en skuddvillig venstre bakspiller og sette avtaler i angrep med hissige bakspillere.

Starten av omgangen var jevn, men det ble litt for store rom i forsvar så Langhus bakspillere fikk satt noen enkle mål i forsvarshjørnet. Lisi kom skikkelig i gang i angrep og satte standarden med gode skudd.

Langhus dro litt fra i midten av omgangen og vi la om til 5-1 med Mette skeivt på venstre bakspiller. Det så ut til å være riktig resept og vi holdt avstanden inn til pause, Langhus foran 14-11.

I pausen var beskjeden fortsatt 5-1 i forsvar, sone kanten og jobbe sammen med overdreven skråstilling. Vi ble også enige om å sette skikkelig fart etter når vi vant ballen for Langhus var trege hjemover og følge med på dommerne.

Som sagt så gjort. Etter 11 minutter var forspranget spist opp og Grüner så seg ikke tilbake.

Tøffe taklinger i forsvar, kjemping på hver eneste ball, raske ben i ankomst og gode kombinasjoner i hele laget ga oss en 5-måls ledelse på det meste.

Perfekt timing av timeout med 1:04 igjen på klokka, rutinerte spillere som gikk for frikast og Lisi som tok en 2-minutter for laget sikret 3-måls seier og full Grüner-jubel.

Dette var en lagseier, men noen fortjener litt ekstra ros. Lisi med 10 mål har funnet scoringsformen, Hanne gjør en veldig god kamp (også i kantposisjon i forsvar), Mette tar Langhus nr 8 helt ut av kampen i 40 minutter og Ida er like blid selv om det ikke ble spilletid i debutkampen.

Neste helg er det Jardar som skal få kjenne på hvordan det er å møte et Grüner-lag i medgang.