tirsdag 17. januar 2012

Østerdølene - Grüner

Ettersom kampen gikk i Oppsal Arena var vi sikret godt oppmøte på publikumsfronten. Åsa har nemlig reklamert for at hallen har byens beste vafler.

Humøret var på topp før kampen, alle var innstilt på å dra seieren i land og trenerne la opp en god taktikk mens jentene var ute på løpetur.

Vi bestemte oss for å knalle til i forsvar, Lisa skulle stå på sitt hjørne og forsvaret ta det andre, vår høyrekant skulle sone vekk kanten og vi skulle passe ekstra godt på Østerdølenes venstre bakspiller. I angrep skulle vi komme etter i ankomst, være trofaste til avtalene og bakspillerne skulle stole på skuddene sine.

Som sagt så gjort. Vi stod godt i forsvar, kom til gode muligheter i angrep og Anette startet friskt og satte 3 av de første 4 målene til Grüner. Hadde det løsnet på skuddfronten?

Men Østerdølene var på hugget de og, og omgangen skulle vise seg å bli en jevn affære hvor ingen av lagene kom mer enn et par mål foran.

I pausen måtte vi justere forsvaret litt mot Østerdølenes høyre bakspillere som hadde fått sette ballen altfor lett i mål. Hanne løste oppgaven perfekt ved å overdrive skråstillingen og flytte etter.

Kampen var jevn fra start til slutt, men de siste 10 minuttene klarte Grüner å komme seg de nødvendige målene foran. Da kampen var over kunne vi slippe jubelen løs for 21-24 seier og 2 viktige poeng.

Denne kampen var en lagseier, vi kjempet for nesten hver eneste ball (litt å gå på fortsatt), alle var tøffe på mål og gav seg ikke selv om det ble bom. Vil likevel trekke frem Lisi som satt i 7 flotte mål etter å ha slitt litt med uttelling, Anette som ofrer seg i jakten på et par baller mot slutten og sågar skaffet en 2-minutter på en Østerdølene-spiller som var i angrep og Kristin som debuterer i lilla og har et par avgjørende taklinger i sluttminuttene.

Kampfakta:
Østerdølene - Grüner, 21-24
Gule kort: Østerdølene: 0, Grüner: 3
Utvisninger: Østerdølene: 3 x 2 minutter, Grüner: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Lisa Dahlbak Jacobsen, Kristine Holte, Elisabeth Skjæveland (7), Anette Hansen (3), Mette Degvold (4), Wenche Meådal, Beate Ellingsen (3), Nina Røise (1), Sofie Halvorsen (1), Kristin Haraldsen Bakken og Hanne Bergflødt (5)

Trener: Birgitte Brubakken
Støtteapparat: Tone Løvseth Lærke, Silje Skyseth Westvig og Camilla Helsøe

Tilskuere som heiet på Grüner: 10

Ingen kommentarer: