tirsdag 17. november 2015

Grüner - Nit/Hak

Som i gode, gamle dager møttes en herlig gjeng hjemme hos Birgitte i god tid før kamp. Der ble det disket opp med hotellfrokost av ypperste klasse. Det var eggerører og oster, men det gikk selvsagt mest av vafflene.
Mange av spillerne med en aldri så liten pause i håndballlivet dukket også opp, samt et par Grüners-to-be. God stemning.

Kampen ble spilt på Jordal. Beskjeden fra Mikke og Tone før kampen var å vøre litt kaldere ("roe egga", som vi kjenner begrepet) i bade forsvar og angrep og fokusere på de arbeidsoppgavene som ble gitt.

Det første minuttet startet som det skulle, med mål til oss og god fart. Deretter skjedde det som ikke skulle skje. Tone ble liggende på gulvet etter et godt pådrag og nydelig utspill til ving, og matte hinke ut av bane-n med ispose på foten. Mulig dette reduserte jentenes tro på seier, for plutselig ledet Nit/Hak 8-1. En ekstremt "peppad" Mikke tok timeout og prøvde å overføre energien sin til en litt for vaffelmett gjeng. Det viste seg å virke. Sakte men sikkert hentet vi opp motstanderens ledelse, og kampen ble etter hvert altfor spenndende. Siste halvdel av andre omgang lå vi jevnt hele veien, men vi matte desverre se oss tapt de siste minuttene av kampen.
Alt i alt en super kamp i 45 minutter. Det var fart, innsats, gode skudd og samspill. Kan spesielt nevne Tine og Nina som puttet en hel haug med viktige mål.