lørdag 5. november 2005

Grüner - Linderud 2

Det var en nydelig høstdag i Oslo by med lett duskregn. Ti spillere fra Grüner møtte opp i Jordalhallen med ett mål for øye - en knusende seier mot Linderud 2.

Grüner startet med et dårlig angrep som endte opp med at Linderud rushet oss i senk. Men, det ble første og siste gang. Grüner kom tilbake som et lokomotiv, og kjempet med nebb og klør. Laget kjempet seg frem til pause, hvor resultatet var 8-4.

Etter først negativ, så positiv respons fra treneren, kom vi dårlig i gang. Linderud reduserte mot alle odds (de hadde 1 innbytter, og skulle i teorien være veeldig slitne på dette tidspunktet), og det sto 8-7 etter ti minutter.

Da skjønte de poengsugne jentene at noe måtte gjøres. Laget reiste seg, forsvaret var rått og brutalt og vi fikk inn kampens viktigste mål i denne perioden.

Kampen endte med seier 16-9 - hurra! Laget hadde en enorm seiersvilje, backene kjempet seg gjennom forsvaret, og forsvaret vårt fungerte optimalt.

Bodil storspilte som midtback hvor hun styrte spillet med stor ro. Gratulerer med gullspenna!