søndag 17. september 2006

Rommen - Grüner

17.09.06 på Oppsal Arena: Rommen - Grüner 24-23

Vi stilte til kamp idag med 12 kampklare jenter, 1 ny og mange gamle. Vi tok tidlig kommandoen i kampen og gikk opp i en 2 - 0 ledelse, og vi lå foran Rommen hele kampen igjennom ved ett kjempebra forsvarsspill og gode redninger fra Camilla. Spillerene på benken var også med og heiet og ropte når vi sto i forsvar, dette ser ut til å tenne forsvaret, men i denne kampen tente vi kanskje litt for masse. Vi fikk 4 utvisninger i rask rekkefølge i starten av 2. omgang, vi kom på etterskudd og Rommen spiste seg litt innpå oss. Ledelsen var på det meste oppe i 5 mål, og når det var 5 minutter igjen av kampen ledet vi med 4 mål. Det var mange som utmerket seg idag, spesielt Birgitte og Nina gjorde en strålende kamp på kanten og Tone hadde en god dag på midt med mange nydelige mål, når så Bodil varter opp med kremskudd som lå klistret i krysset flere ganger så vet Bodil hva jeg forventer av henne fremover. I forsvar hadde Kari og Karine mye og gjøre, men de var kjempeflinke på å støte tidlig ut og fikk presset mange avslutninger langt over. Maria gjorde ett av de viktigste returløpene da hun snappet en ball på ett laaangt returløp for så å passe til Birgitte som stormet i kontra og scoret på rush. Trine kom inn og var knalltøff i forsvar og lurte inn to raske skudd i andre omgang fra høyreback. Kristine var også inne flere ganger og jobbet som alltid like knallhardt, aldri noe å utsette på innsatsen hennes. Nina og Line spilte litt lite idag, da jeg i andre omgang ga beskjed om at vi ville fortsette med de erfarne som hadde spilt mest sammen. Men de var begge på banen i 1. omgang og tiden fremover skal vi bruke til å bli mer samspilt slik at også de nye bidrar mye mer enn i dag.

Vi tapte dessverre kampen med 24 - 23 da vi rotet bort en ledelse med endel stressede avslutninger og noen billige mål i slutten av 2. omgang, kanskje var det trenerens skyld at han ikke byttet slitne jenter på slutten og satte inn friske bein. I siste sekund ble det straffe som vingen satte via krysset og inn. Utagbart for Camilla som sto en god kamp idag. Noe av grunnen til at det gikk som det gikk må utvisninger og straffer ta en del av skylden for at vi rakner. Når de først satte fart på utover i banen og fintet så hektet vi dem flere ganger, det er noe vi må slutte å gjøre, for det er lettere for Camilla å redde fra noen som hopper inn fra skrått hold enn på straffe, utvisninger hjelper heller ikke og vi slet med å holde følge i de øyeblikkene når vi kanskje kunne dratt fra og ledet mer om vi hadde sluppet unna utvisningene og straffene.

Kampens prestasjon: Camilla BOKSER ballen i eget forsvar til Birgitte som stormer i kontra og scorer!! Full JUBEL!

Dagens nedtur: At vi taper en kamp som vi kunne vunnet i siste sekund.

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen
2: stjerner: Tone og Birgitte
1: stjerne: Camilla, Bodil og Nina O

Jeg vil takke hele laget for kjempegod innsats og upåklagelig humør gjennom hele kampen, fortsetter vi sånn skal det bli mange poeng, og ikke minst, vi møter dårligere motstand slik at flere skal få prøve seg gjennom hele kampen og vise hva de er god for :-)

Kampfakta:
Spillere: Camilla Helsøe, Tone Lærke (6m), Birgitte Brubakken (6m), Nina Oscarsson (4m), Bodil Berbu (3m + 1u + 1a), Maria Dahl (2m + 2u), Trine Fjeldmann (2m), Kristine Holte, Nina Røise, Line Østvold (1u), Kari Druglimo og Karine Storaker (1a)