lørdag 23. september 2006

Grüner - Vestli 2

På lørdag stilte 11 muntre jenter opp med godt mot og lyst til å vinne :-) Dette varte i ca 3 minutter ut i kampen og da ledet vi 2 - 0 mot Vestli 2, godt forvar, redning og rushpasning fra Camilla til Birgitte og ett langskudd fra Tone ga oss en god start...

Men så våknet Vestli, og vi kan trygt si at de lagde store problemer for oss med å løpe, finte og skyte oss i senk, i tillegg sto Vestli godt imot i forsvar og ved å spille 5 - 1 så fikk de oss til å gjøre mange pasningsfeil og dårlige avslutninger. Til pause lå vi under med 9 - 16 og jentene kom inn og så i bakken, Birgitte sa etterpå at hun forventet KJEFT fra treneren.. Treneren var derimot i det konstruktive hjørnet og demonstrerte ett trekk i pausen for å få til spill mot 5 - 1 forsvaret deres, og da 2. omgang startet så gikk vi til verket nok engang med humør og en god innstilling. Trekket fra treneren fungerte utmerket og vi scoret 2 kjappe mål ved at Bodil fikk gå opp etter at Tone spilte henne opp. Vi ledet 2. omgang med 4 - 2 inntil vi nok engang begynner å gjøre flere feil fremover og når vi i tillegg ikke klarer å jobbe sammen i forsvar så blir vi fintet på rumpa flere ganger av Vestlis raske backer.

Spesielt forsvarsspillet vil jeg kritisere og vi er nødt til å skjerpe oss. Vi fikk 2 røde kort og totalt 8 - ÅTTE- 2 minuttere, vi fikk også 6 straffer imot oss og selv om Camilla reddet 2 så kan vi ikke fortsette å jobbe 1 og 1 sammen i forsvar. Vi er nødt å starte å hjelpe hverandre i forsvar hele tiden, vi må sideforflytte hele laget utenom vingen motsatt som skal ligge igjen som breddeholder.

Når vi nå har fått 14 - FJORTEN - 2 minuttere og 11 straffer mot oss på 2 kamper så tror jeg at dere jenter også skjønner at vi må gjøre noe! Vi møter enda tøffere motstand neste helg og vi kan ikke gjøre annet enn å terpe på forsvaret og begynne å jobbe sammen og jobbe smartere!

PS: Sekreteriatet gjorde ikke jobben sin og noterte mål, så vi har ikke oversikt over hvem som scoret hva.

Kampens prestasjon: At vi beholder det gode humøret kampen gjennom :-) + om vi tar med de 3 første minuttene i hver omgang og lar det være resultatet så vant vi 5 - 2!

Dagens nedtur: At vi ikke klarer å jobbe sammen som ett lag i forsvar og alle feilpasningene, jeg telte 19 feilpasninger bare ved hoderegning og selv om jeg ikke er så god i matte så er nok ikke 19 ett veldig urealistisk antall, det kunne vært 19 målsjanser istedenfor...

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen