lørdag 14. oktober 2006

Grüner - BI Athletics

14.10.06 på Oppsal Arena: Grüner - BI Athletics 19-12 (8-8)

Lørdag formiddag og klokken er 1400, Silje er desperat på telefonen: "Hvor er hallen?? Er den i nærheten av Oppsal senter, jeg gikk av der og fikk vite at hallen er 25 minutter unna, kan du hente meg??? Jeg har draktene altså... Jogge?? er ikke det slitsomt da??" Var noe av det unge Silje Skystedt lirte av seg på telefonen til en rolig Trener Kim som gledet seg til å se Grüner score masse masse masse mål idag mot ett BI lag som før dagens kamp hadde 33 mål på 4 kamper og sluppet inn MYE mer..

I denne kampen debuterte nok en keeper, og vi er veldig glade for å nå ha to keepere av toppklasse i Grüner, denne gangen var det Maria som med sin klingende trøndersk skulle forsøke å overgå Nina, Nina debuterte som kjent med å låse seg inne på dass, men gjorde også en god jobb og reddet 3 straffer i kampen. Maria gjorde en god innsats i mål, og vi skal nok få mye glede av nok en trønder som er glad i himkok og fest i årene fremover :-)

Over til selve kampforløpet:
Grunnet Trener Kims store frustrasjon av slappe og ukonsentrerte Grüner jenter så forbigåes 1. omgang i denne kampen i stillhet... 8 - 8 mot ligaens nest dårligste lag sier sitt...

I pausen var Trener Kim usedvanlig rolig og smilende, Kim forsøkte å motivere jentene ved å være positiv og konstruktiv. Kim prøvde å få jentene til å spille ett flatt forsvar etter 20 min i første omgang, dette ble ikke hørt, men i pausen fikk man redegjort mer for endringen i forsvar. Da BI Athletics ikke turte å avslutte utenfor og konsentrerte seg om å forsøke å spille rundt til kantenen, løpe gjennom eller spille inn til en svær og røft spillende strek så ble en taktisk seier med flatt forsvar. Jentene utførte beskjeden til punkt og prikke (med unntak av Tone som Kim måtte rope "FY FY FY" til når hun forsøkte seg med å møte spillere på 9 meter (forøvrig til godhjertet latter fra sin familie og kjære)

BI Athletics ble paralysert av tøffe store Grüner jenter og vi slapp inn 1 mål på de 25 første minuttene i 2. omgang, en glimrende innsats av både forsvaret og Maria som plukket det lille som kom igjennom. BI-jentene klarer bare å score totalt 4 ganger i 2. omgang, og kampen ender 19 - 12 til Grüner.

Utover i 2. omgang så viser de fleste Grüner spillerne at de kan komme til sjanser og få avsluttet, akkurat hvor høy treffprosent de hadde er jeg ikke sikker på, men jeg tror at alle vil love meg at den skal forbedres :-) Keeperen til BI var litt utradisjonell i stilen, men hun reddet bemerkelsesverdig mange skudd fra oss og dette er noe vi må bli flinkere på, å være konsentrert i avslutningsøyeblikket.

I kampen scorte vi flere mål i etablert angrep enn på kontringer, og mot ett så dårlig lag som BI hvor vi fikk så mange kontringssjanser så er dette ikke mye å skryte av. Det var derimot en glede å se at backene i mye større grad enn tidligere la opp til hverandre ved krysninger enn tidligere, og dette er noe vi skal ta med oss. Neste skritt er å få til flere oppspill til vinger og innspill til streker :-)

Kampens prestasjon: Kristine som fra sin høyreving i kontra krangler seg forbi 2 BI spillere for så å bli felt av den 3. spilleren og skaffer oss straffe (jeg liker Kristines innstilling i slike situasjoner)

Dagens nedtur: 1. omgang

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen
2: stjerner: Tone og Birgitte
1: stjerne: Bodil, Line "Beate" Østvold, Guro og Kristine

Kampfakta:
Spillere: Keeper Maria, Birgitte Brubakken (5m), Tone Lærke (6m + 1a + 2u), Kari Druglimo-Nygaard (1a), Bodil Berbu (1m), Guro Bottolfsen (2m + 1a), Gunhild Bottolfsen (1m + 1u), Kristine Holte (1m), Line "Beate" Østvold (3m), Silje Skystedt