søndag 1. oktober 2006

Ellingsrud - Grüner

01.10.06 i Furusethallen: Ellingsrud - Grüner 19-15 (12-8)

Nok en søndag med friske og raske Grüner jenter (minus 1, Bodil var litt fyllesyk) som var kampklare og gledet seg til å møte nok en topp motstander i vår kjære 5. div.

Før kampen ble det klart at Camilla ikke kunne spille grunnet en skadet skulder, men hun kommer garantert sterkere tilbake når hun er frisk igjen. Vi fikk også besøk på kampen av Kari og Guro som var med som muntrasjonsrådgivere på sidelinjen, en jobb de gjorde utmerket og minst fortjente en stjerne bare på grunn av det, dessverre får man bare stjerner ved å spille så vi får se hva de presterer senere.

I det kampen blåses av oppstår det en merkelig situasjon.... Grüner starter med ballen i angrep og begynner å kaste ballen da man legger merke til at Grüner buret er tomt.... HVOR er Nina??? Nina skulle debutere som keeper for Grüner offisielt idag og ingen skjønte noenting da hun plutselig var borte, dommerene stopper kampen og Kari løper for å lete. Nina R (kant/strek/keeper) løpte i mål og har sluppet inn null mål i sin karriere som Grüner keeper, gratulerer. Nina Keeper kommer løpende etter bare noen få minutter og vi får byttet Nina R. mot Keeper Nina. Når kampen etterhvert kommer igang så har Grüner jentene bestemt seg for å legge bort det snille forsvarsspillet og jobbet tett, tøft og aggressivt gjennom hele kampen. Humøret er også på topp, men angrepsspillet uteblir. Vi scorer 2 mål på 20 minutter, men grunnet sterkt forsvarsspill og bra målvaktspill av Nina så hadde vi bare sluppet inn 6 mål også. Da våkner kampen plutselig, (Tone) Beate og Bodil finner ut at joda, vi kan score fra 7 - 8 meter vi også, Silje fintet sin ving svimmel noen ganger og vi endte første omgang med 12 - 8 i mål forskjell.

2. omgangen fortsetter i samme stil, men vi er enda tøffere i forsvar, og det er en fryd å se "snille, hyggelige og søte" Karine stå fram som en råtass i forsvar gjennom hele kampen, glitrende forsvarsspill. Ellingsrud klarer bare å score 7 ganger i 2. omgang, men vi scorer dessverre akkurat like mange og kampen ender 19 - 15 til Ellingsrud som ligger på 2. plass på tabellen. Jeg tror vi trygt kan si at om vi henter fram ett slikt forsvarsspill fremover, og får noen flere rush og bedre samspill i etablert angrep så skal Grüner hevde seg utover i sesongen!!! Det er bare å stå på jenter, vi ser framgang :-)

Treneren kommer med en uforbeholden unnskyldning etter å ha glemt å få med kampreferat :-( Treneren er også bortreist fra og med tirsdag, Birgitte vil få ansvar for treningen på onsdag!

Kampens prestasjon: Keeper Nina som debuterer offisielt med å redde 3 straffer samt vårt gode kollektive forsvar.

Dagens nedtur: At det etablerte angrepsspillet vårt fortsatt ikke klaffer og at vi hadde endel dårlige avslutninger.

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen
2: stjerner: Karine, Silje, Tone Beate
1: stjerne: Keeper Nina, Birgitte, Bodil

Kampfakta:
Spillere: Keeper Nina, Birgitte Brubakken, Kristine Holte, Nina Røise, Gunhild Bottolfsen (2u), Bodil Berbu, Tone "Beate" Lærke, Sigrun Jansen, Silje Skyseth Westvig, Karine Storaker og Line Østvold.