lørdag 3. mars 2007

Grüner - Haugerud 3

03.03.07 i Jordalhallen: Grüner - Haugerud 3 25-32

Ryktene gikk på at Haugerud jentene hadde vært på en skikkelig snurr dagen før kampen, og det så ikke verre ut da vi så dem :o)

Grüner jentene startet som en rakett i forsvar og vi spilte glimrende forsvar i en hel omgang mot Haugerud. Vi holder kontakten med Haugerud gjennom hele omgangen og det er en kjempebra stemning og god fighting spirit blant jentene. Dette skal vi fanden meg klare sier dem til seg selv i pausen!!

De 10 første minuttene av 2. omgang skal vi glemme, da fikk Haugerud den luken på 7 - 8 mål som de aldri ga fra seg. Men vi skal ha stor kreditt for at vi fighter og kjemper kampen gjennom. Vi spiller jevnt med ett av seriens beste lag i nesten en hel kamp. Kjempebra! Vi spiller meget bra forsvar og vi har til tider ett veldig bra etablert angrepsspill. Line Ø. viser seg også fram og bruker slegga og får banket inn ett par mål. Vi gjøre svært få tekniske feil noe vi gjorde veldig mye av før og jentene har vist stor fremgang på mange områder i år. Jeg gleder meg til å se oss spille neste sesong :o)