søndag 18. mars 2007

Høybråten/Stovner - Grüner

18.03.07 i Furuset Forum: Høybråten/Stovner - Grüner 25-20

Vi er 12 glade jenter som møter i Furuset Forum for å banke Høybråten/Stovner, vi husker alle den forrige kampen hvor en spiller hos Høybråten får score over halvparten av målene deres. Det hadde vi bestemt oss for å gjøre noe med.

Camilla kom forøvrig til kampen på sin nydelige Vespa og alle jentene var misunnelige når de så den :o)

Kampen startet med at vi nok en gang får satt ett kjempebra forsvar og det er tøff kjemping hele 1. omgang. Tone spiller til tider veldig bra og scorer både på gjennombrudd og langskudd, og Kari hadde brettet opp armene og viste muskler i forsvar. Nina 4 hadde i tillegg bestemt seg for å gjøre sin beste kamp i Grüner drakta og står en kjempekamp i mål og redder mange skudd. Spiller hun sånn fremover skal det bli tøff kamp om keeper plassen i Grüner, og det er noe vi har savnet. Vibeke var ikke helt edru etter Bodø turen i denne kampen men har som alltid en upåklagelig innsats og gir 110% hele tiden. Bodil var tilbake på venstrebacken og viste veldig bra spill til tider, men kunne vært litt mer besluttsom!

Til pause holder vi laget som er nummer 3 på tabellen til uavgjort og treneren er kjempefornøyd med jentene i pausen.

Dessverre får vi nok en periode i starten av 2. omgang som mot Haugerud som vi taper kampen på. Har treneren skrytt for mye av jentene i pausen i de siste kampene så de starter andre omgang med å slappe av? Hva skjer?? Vi kan nok hovedsaklig legge skylden på tapet på dårlig skyting. Vi skyter altfor dårlig og gir keeperen enkle redninger. Resten av 2. omgang spiller vi derimot god håndball igjen og selv om det går mot ett 5 måls tap som sist er alle jentene kjempefornøyd etter kampen. Silje gjorde nok en god kamp på vingen og Birgitte som har vært kjempegod for oss lenge skal nå få tøff motstand fremover. I denne kampen sjekket jeg og så at hele laget scoret, en kjempebra lagkamp og bare synd at vi skyter oss litt bort i 2. omgang eller skulle vi vunnet denne kampen!!

Kamp om plassene er derimot noe som treneren er veldig glad for å ha, for da må dere heve dere litt for å få spille, og det er sånn som det skal være. Jeg håper at vi er enda bedre til neste sesong og at vi da skal være med og knive om opprykk sammen med Fysio, og det skal vi klare :o)

Kampens prestasjon: Nina 4's praktredning på Høybråtens stjernespiller som kommer alene på rush

Dagens nedtur: Dårlig skyting

Kampens spillere: (Her deles det ut stjerner på samme måte som VG gjør, 3 stjerner er maks og er toppklasse, 2. stjerner er utrolig bra, og 1. stjerne betyr at man har utmerket seg)
3 stjerner: Ingen
2: stjerner: Nina 4
1: stjerne: Resten av laget!!!

Ingen kommentarer: