mandag 9. februar 2009

Vollen - Grüner

12 glade og spente Grüner-jenter la søndagsturen ut til Vollen. Var dette bli dagen da vi skulle slå Vollen for første gang i historien?

Beate var ikke med på denne kampen så vi måtte klare oss selv. Vi snakket litt i garderoben om hva vi kunne forvente oss. 5-1 forsvar, en strek som gjør mye for laget, sterke spillere, men vi kan utnytte at de ikke er så raske tilbake i forsvar.

Vi kom litt på hæla i starten av første omgang, Vollen fikk en 5-2 ledelse, men derfra tok Grüner over.

Vi kjørte kryss, backoverganger og svensken, og kom oss til gode sjanser, vi kjørte tempo etter i ankomsten og hadde et solid forsvar.

Grüner gikk til pause på stillingen 7-13.

Grüner hadde avkast i andre omgang og da la Vollen seg ut i tilnærmet mann-mann forsvar. Man kunne nærmest se panikken bre seg i ansiktene og lese tankene til Grüner-spillerne. Hvordan skal nå dette gå? Utrolig nok bevarte alle roen og vi spilte oss kjapt og enkelt gjennom og fikk scoring. Vollen la seg inn igjen i neste forsvar. Phuh!

Med den flying starten i andre omgang gikk Grüner opp i ledelse 9-18, så så det ut til at vi falt tilbake til gamle synder. Vollen scoret fem strake mål og vi tok time-out etter 11 minutter for å forsøke å bryte opp Vollens scoringsrekke.

Vi holdt stand en stund til, Åsa hadde en del viktige redninger og Synøve hadde en (noe usikker) utrusning som hindret kontringsmål, men utover i omgangen hentet Vollen inn flere og flere mål og var på et tidspunkt bare to mål bak.

Vollen la seg i perioder ut i 5-1 forsvar, men ikke så offensivt som vi har hatt problemer med mot andre lag. Tone la seg da inn på strek og vi fikk spilt ballen rundt i hele laget.

Mot slutten av kampen pådro Hanne seg to utvisninger, men Grüner klarte imidlertid å mobilisere og kunne avslutte kampen med fire-målsseier.

Det var godt å endelig få hull på Vollen-byllen. Hele laget stormet mot tribunen for å takke publikum for støtten.

P.S. Fikk beskjed om å nevne at Karines bil var først fremme i Vollen.