mandag 9. mars 2009

Kjelsås 2 - Grüner

Før kampen var vi opptatt av at Vollen hadde tapt for Bogstadkameratene, hallens og banedekkets forfatning og det store utvalget av kaker og påsmurt og fraværet av vafler i kiosken. Det viste seg å være en perfekt oppladning til kampen.

Grüner kom godt i gang både i angrep og i forsvar og Åsa åpnet glitrende i mål.

Svensken satt begge veier og utover i første omgang la Kjelsås seg ut i 5-1. Tone løp da inn på strek mens bakspillerne la seg litt smalere og vi kom til gode sjanser fra seks meter.

Synøve pådro seg en utvisning halvveis ut i omgangen for feil bytte med Åsa. Åsa måtte utpå igjen og Nina, som var eneste strekspiller i denne kampen, fikk seg en pause på benken.

Til pause ledet Grüner med ni mål, stillingen var 10-19.

I pausen ble det mumlet om at det hadde vært artig å se 40-tallet på måltavlen.

I andre omgang fortsatte vi det gode spillet både i angrep og i forsvar. Det ble litt flere feilpasninger, men det får vi sette på vanskelig-å-holde-konsentrasjonen-oppe-i-60-minutter-når-man-leder-mye-kontoen.

Elisabeth gjør debut i lilla og det med stil. Får god fart i ballen, klinker til i forsvar og scorer et mål. Mette får noen minutter på høyre back og gjør den jobben veldig bra med noen velplasserte, harde skudd i mål. Nina får mange gode innspill, fra Hanne spesielt, og med så gode mottak blir det 5 mål og 3 straffer på Nina.

Er det noe vi skal pirke på i denne kampen er det to straffebom og en del skudd i mellomhøyde på klare sjanser. Kjelsås' målvakt hadde sin styrke i mellomhøyde.

Kampfakta:
Kjelsås 2 - Grüner 21-36 (10-19)
Gule kort: Kjelsås 2: 1, Grüner: 2
Utvisninger: Kjelsås 2: 0 x 2 minutter, Grüner: 2 x 2 minutter

Grüners lag:
Beate Ellingsen, Birgitte Brubakken (2), Camilla Helsøe (2), Hanne Bergflødt (8), Mette Degvold (7), Nina Røise (5), Silje Skyseth Westvig (3), Tone Løvseth Lærke (7), Åsa Abusland, Sigrun Jansen (1) og Elisabeth Skjæveland (1)
Trener: Beate Ellingsen

Tilskuere som heiet på Grüner: 3 + 1 hund

(red. anm. Sekretæriatet hadde notert feil antall mål på Camilla, har derfor stjålet et mål som var oppført på Mette. Si fra om noen av dere andre mener dere har fått et mål for mye så vil det rettes opp)