mandag 23. mars 2009

Grüner - Bogstadkameratene

I forrige uke var vi litt usikre på hvordan vi lå an i forhold til Bogstadkameratene, vi slo dem med 11 mål sist, men de slo Vollen i sin siste kamp før møtet med oss. I tillegg kunne hverken Åsa eller Synøve spille og Camilla måtte gjøre comeback i mål igjen.

Bogstadkameratene kom best i gang. Ledet 5-3 et lite stykke ut i første omgang. Men herfra og ut kampen var det egentlig ingen tvil om hvilket lag som kom til å seirende ut av kampen.

Vi spilte godt i forsvar og angrep. Avtalene satt og de fleste skuddene utenfra satt. Vi hadde også mange gode innspill til strek som ble omsatt i mål. Karine og Nina fikk store rom å jobbe i og trakk riktig i lukene.

Gode kontringer hadde vi også, både lange baller hvor kantene gikk rett på mål og fine kombinasjoner mellom kantene og strekene som var først oppe. Det var flere som var servitører av de lange kontringsballene i denne kampen, Nina, Tone og Camilla hadde stilt inn pasningsarmen.

Grüner gikk til pause åtte mål foran på 15-7.

I andre omgang fortsatte vi det gode spillet i angrep, vi spilte forsåvidt godt i forsvar også, men vi lot Bogstadkameratene komme litt mere til enn i første omgang. Andre omgang ble jevnere enn første, Grüner vinner omgangen 12-11.

Skal vi pirke på noe er det å jobbe bedre på returer, både i forsvar og angrep, og vi kan være litt mer kyniske i avslutningsøyeblikket, vi har en del tramp og skuddmiss spesielt på kontra i denne kampen.

Men vi er godt fornøyde med resultatet av kampen, 9-målsseier er bra.

Ellers er det gode nyheter angående opprykk.
Haugerud 2 spiller allerede i 4. divisjon og de har en plassering på tabellen som gjør at de hverken kan rykke opp eller ned. Dvs. at Haugerud 3 som spiller i vår serie ikke kan rykke opp da en klubb ikke kan ha mer enn et lag i en divisjon bortsett fra i nederste divisjon. Det betyr at 3. plassen i vår serie rykker opp dersom Haugerud 3 kommer på 1. eller 2. plass.

For at vi skal sikre 3. plassen på egenhånd må vi slå Ellingsrud og Haugerud, men trenger ikke tenke på hvor mange mål vi vinner med mot Haugerud.
Dersom Vollen slår Haugerud holder det med uavgjort for oss mot Haugerud. Men dersom Haugerud slår Vollen er 3. plassen vår selv med tap mot Haugerud.

Kampfakta:
Grüner - Bogstadkameratene 27 - 18 (15-7)
Gule kort: Grüner: 1
Utvisninger: Grüner: 3 x 2 minutter

Grüners lag:
Beate Ellingsen, Birgitte Brubakken, Camilla Helsøe, Hanne Bergflødt (3 eller 4), Mette Degvold, Nina Røise (3), Karine Storaker, Silje Skyseth Westvig, Tone Løvseth Lærke, Kristine Holte og Elisabeth Skjæveland (1)
Trener: Beate Ellingsen
Støtteapparat: Gunhild Bottolfsen og Tonje Hildebrandt

Tilskuere som heiet på Grüner: 4

Jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av kamprapporten (den var borte fra sekretæriatet da jeg gikk bort) så vet ikke hvem som scoret hvor mange mål. Så om du husker hvor mange du scoret så si fra så vil jeg legge inn etterhvert.