torsdag 30. april 2009

Ellingsrud - Grüner

Endelig ble det kamp mot Ellingsrud.

Ellingsrud kom best i gang og scoret de første målene. De hadde med seg litt andre spillere enn sist vi møtte dem og la seg ut i et ganske offensivt 5-1. Men vi beholdt roen, spilte gode pasninger forbi eneren og kom oss til veldig gode sjanser, avslutningene stod bare ikke helt i stil i starten.

Utover i omgangen la Ellingsrud seg lenger inn i 5-1 forsvaret sitt etersom vi kom ganske greit forbi og Grüner begynte å finne veien til mål. 20 minutter ut i omgangen tok Grüner over ledelsen og Ellingsrud tok time-out.

Resten av omgangen gikk Grüners vei og vi kunne gå til pause med ledelse 7-12.

Andre omgang startet som første sluttet, med Grüner i føringen. Ellingsrud la seg etterhvert ut i et litt merkelig 4-2 forsvar. En langt fremme, konsentrert mot Beate, og en ca. på 9 meter. Men vi lot oss ikke affisere. Holdt roen og kom til gode sjanser.

Vi slurvet litt i slutten av omgangen, men seieren var aldri truet. Sluttresultatet ble 16-21.

Dommerne lot mye gå i denne kampen. Mye som burde vært avblåst for spark, hindring av kontringer og ikke minst at Ellingsrud gjentatte ganger fikk ballen tilbake etter at vi helt fair hadde vunnet ballen i vårt forsvar.