lørdag 29. oktober 2011

Grüner - Langhus

Før kampen var beskjeden at vi skulle spille tøft i forsvar, gå på mulighetene, spille sikre baller og ha øyenkontakt når vi spilte de lange ballene.

Kampen startet jevnt, slik det pleier mot Langhus, men utover omgangen hadde vi ikke helt marginene på vår side. Vi kom til gode sjanser, men ballen ville liksom ikke gå i mål.

Langhus gikk til pause med en 5-måls ledelse.

I andre omgang fikk vi til mer av spillet vårt og marginene var mer på vår side. Vi la også om forsvaret til 5-1 i perioder og blekksprutarmene til mette kom til sin rett flere ganger.

Vsatte flere av skuddene i mål og hadde på slutten sjansen til å utlikne. Dessverre var det Langhus som fikk det siste målet og kunne ta med seg begge poengene hjem.