lørdag 29. oktober 2011

Jardar - Grüner

Vi ble enig om å sette enkle avtaler, være bestemte i skudd og pådrag og jobbe på ballsida i forsvar. Vi gjør dette utmerket de første tjue minuttene av kampen og kommer til flotte muligheter. Dette kommer også som resultat av presise pasninger og at vi klarer å la ballen gå noen runder. I slutten av omgangen faller vi litt og Jardar kommer inn i kampen.

I pausen blir vi enig om å jobbe helt til dommeren blåser, sette hverandre i gode posisjoner og holde tempo oppe, for Jardar jentene så slitne ut.

Vi kommer aldri helt i gang i andre omgang. Jardar jentene klarer å dra ned tempo, spille smart og løser 5-1 forsvaret vårt på en god måte. Jardar klarer også å utnytte rommet mellom en og to, dette er nøkkelen til å vinne kamper. Vi er nesten i ryggen på Jardar, men roter det til for oss selv og får heller ikke hjelp av dommerne. Vi trenger vel strengt tatt ikke to dommere når det er bare en som blåser.

En av Jardar spillerne får i slutten av kampen krampe i begge beina, mens Lisi er så vidt svett på lille fingeren. Silje syntes at krampene hørets ut som fødsel, men trur vi er flere som kan skrive under på at så vondt gjør det ikke å føde. Vi fikk også bevis på at Hanne er datter av sin far.