søndag 19. januar 2014

Grüner - Østerdølene

Søndag ettermiddag var det duket for kamp mot Østerdølene. Det er et lag det alltid er moro å spille mot, vi har hatt mange jevne kamper og vi hadde et bittert tap å revansjere fra i høst.

Før kampen ble vi enige om stå tøft og godt i forsvar, Janne skulle konsentrere seg om sitt hjørne og forsvaret det andre, hindre kontrings- og ankomstspillet til Østerdølene og svære presise i angrepsspillet. Ingen av delene gikk spesielt bra det første kvarteret. Men etter en time-out gikk vi fra 2-11 til 10-14.

Siste halvdel av omgangen fikk vi justert forsvaret og utnyttet at Østerdølene ikke var spesielt godt organisert i returløpene sine. 5 mål bak i det pausesignalet gikk.

Andre omgang startet som første avsluttet, med Grüner på hugget. Et par frekke mål i undertall og plutselig var det match igjen.

Vi fikk en ny liten downperiode i løpet av andre omgang, men vi var innen skuddhold for seier helt til det var tre minutter igjen av kampen. Da festet Østerdølene det siste grepet om kampen og tok med seg begge poengene.

Bittert tap, men det var mye bra spill vi kan ta med oss videre. Ankomstspillet var godt, med skikkelig trøkk, flere viser guts i gjennombrudd, mye tøft og godt spill i forsvar, vi holder humøret oppe og ikke minst innsatsen og viljen til å fortsette og stå på hele kampen ut.

For å trekke frem noen så har Janne virkelig stilt inn siktet på kontringspasningene, Tone spilte fri medspillere på alle plasser, Kari, Karine og Lisi fikk skikkelig dreisen på forsvars/angrepsbyttene, Hanne hadde skikkelig snert i skuddene, Gina, Silje og Nina løp som noen helter, Kristine brukte fintene sinde og Kristina gjorde comeback med en flott dobbelfrosk og påfølgende scoring. Det var visst alle det.