mandag 17. november 2008

Grüner - Kjelsås 2

Lørdagen i Jordalhallen startet med gjensyn av tre 'ex-Grünere'. Kim og Tuva var i gang på parketten og Vibeke satt på tribunen. Vibeke var der nok delvis som spion for Bogstadkameratene som vi møter lørdag 22. november.

Men det var Kjelsås 2 som var motstander denne lørdagen.
Beate gjentok beskjedene fra forrige helg, ro egga, spill godt i forsvar og kjør avtaler.

Vi startet bra og vi klarte å holde oss til Beates beskjeder et stykke ut i første omgang. Vi var på et tidspunkt oppe i en 10-2 ledelse.

Men så raknet det litt bakover på banen. Motstanden var dårlig og vi sank ned på samme nivå. Da kjelsås tok time-out var Beate klar på at vi måtte komme oss opp i forsvar igjen, spille som et lag og ikke en og en. Det så ut som om alle spillerne tok dette til seg.

Grüner gikk til pause med ledelse 14-9.

Andre omgang startet som første. Grüner i godt driv. I hele kampen kjører vi gode avtaler og vi kommer oss til gode sjanser. Alle spiller en god kamp og vi vinner en komfortabel seier, 28-15.

Om vi skal pirke på noe i denne kampen er vi ikke gode nok i overtall. Vi slipper inn mål i overtallsperiodene og vi utnytter ikke overtallet godt nok i angrep. Vi kan også bli enda litt tøffere i forsvar, ingen gule kort og ingen utvisninger tyder på at vi er litt for snille bak på banen. Men vi skal ikke dvele for mye ved dette. Alt i alt spiller vi en god kamp, alle bidrar til at seieren blir såpass stor og alle har det gøy på banen.

Vi ligger på andreplass bak Vollen, vi satser på å beholde den posisjonen eller kanskje sikter vi høyere?