torsdag 22. januar 2009

Grüner - Høybråten/Stovner

Kl. 14:19 fikk vi beskjed om at kampen ikke skulles når og hvor vi trodde. Kampen var flyttet fra 3. januar til i dag og vi hadde fått beskjed om at den skulle spilles i Jordalhallen kl. 18:00. Men det viste seg å være feil. Haugenstuahallen kl. 19:00 viste seg å være rett åsted og tid. En hall vi aldri har spilt i og de alle hadde vel regnet med å få med seg hele kampen Norge - Danmark på tv etter vår egen kamp. Men, men sånn gikk det ikke.

Over til kampen.

Grüner kom skikkelig godt i gang, både i forsvar og angrep. Vi spilte tøft, men fair i forsvar alle mann. Kompakt og fint, og vi vekslet godt rundt streken. Åsa og Synøve tok de fleste skuddene som slapp gjennom forsvaret og Høybråten/Stovner laget bare 5 mål i første omgang.

Høybråten/Stovner åpnet med 5-1 forsvar, noe Grüner ikke pleier å takle så godt. Men i dag var det en helt annen driv i laget enn da vi møtte 5-1 mot Furuset, Vollen og Haugerud. Vi klarte å spille oss til gode sjanser og ikke kaste bort ballen. Innøvde avtaler mot 5-1 forsvar fungerte også godt, så godt at Høybråten/Stovner valgte å legge seg inn i 6-0.

Grüner lagde hele 18 mål i første omgang, det må vel være Grüner-rekord, og vi kunne gå til pause med en komfortabel ledelse.

I pausen ble det snakket om at vi skulle fortsette som i første omgang, men kjøre litt flere kryss og ikke tro at kampen allerede var vunnet, men stå på til siste slutt.

I andre omgang hadde vi det samme gode forsvarsspillet, selv om Høybråten/Stovner scoret litt flere mål i denne omgangen. Men 8 mål baklengs på en omgang er heller ikke dårlig.

Vi slurvet litt mer i angrep i andre omgang, traff ikke like godt på skuddene, men spilte oss fortsatt til gode sjanser.

Gjennom hele kampen kjempet vi hardt på hver eneste ball og ble belønnet med å vinne mange returer. Det er en ting vi må ta med oss videre når motstanden blir litt bedre.

Sigrun gjorde comeback i lilla, lagde et mål og en straffe, Kari ruvet i forsvar med mange fine blokker (hører vi 'Jenny from the Block' over høyttaleren?), Birgitte, Silje og Mette løp og løp på Tones gode rush-pasninger, Hanne var i siget med skuddarmen, Åsa og Synøve stod fabelaktig i mål, Kristine spilte vegg med Høybråten/Stovner-forsvaret og scoret, Camilla nådde sitt personlige mål for sesongen med å score på gjennombrudd og Beate var dyktig på benken. Alt i alt en flott lagseier.

Kampfakta:

Grüner - Høybråten/Stovner, 31-13 (18-5)

Gule kort: Grüner: 1, Høybråten/Stovner: 1
Utvisninger: Grüner: 0 x 2 minutter, Høybråten/Stovner: 1 x 2 minutter

Grüners lag:
Birgitte Brubakken (5), Camilla Helsøe (3), Hanne Bergflødt (6), Kari Druglimo-Nygaard (1), Kristine Holte (3), Mette Degvold (6), Silje Skyseth Westvig (2), Synøve Norrøne, Tone Løvseth Lærke (4), Åsa Abusland og Sigrun Jansen (1)
Trener: Beate Ellingsen

Tilskuere som heiet på Grüner: 1 + hund

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hurra, da var alt styret verdt det!

Nordlændingen sa...

kanskje Haugenstuahallen bringer lykke...

Unknown sa...

hunden må være ukens tilskuer neste uke.. bjeffet da det andre laget spilte passivt osv:)